Heel IJsselstein doet aan ‘tegelwippen’

Groen om ons heen maakt gelukkiger. En er zijn meer voordelen: er komt meer zuurstof in de lucht, regenwater loopt makkelijker de bodem in en het klimaat verbetert. Het Nederlands Kampioenschap tegelwippen helpt mee om Nederland groener te krijgen. Overal waar een tegel eruit gaat, kan namelijk een klein tuintje worden geplant. IJsselstein is één van de 130 gemeenten die meedoet. Enthousiaste bewoners zorgen daar dat stoeptegels, klinkers en ‘onderhoudsarme’ tuinen plaatsmaken voor groen. Eind oktober is de prijsuitreiking: dan wordt bekend gemaakt welke gemeente de meest gewipte tegels per duizend inwoners heeft en de Gouden Tegel wint.

Ook meer groen in uw gemeente? Kijk op nk-tegelwippen.nl voor meer info.

Goed om te weten

Ons e-mailadres verandert. Vanaf september krijgt u geen e-mail meer van @groenwest.nl of @provides.nl maar van @cazaswonen.nl. Dat wil niet zeggen dat de ‘oude’ e-mailadressen meteen niet meer bereikbaar zijn. Wel krijgt u als antwoord dat uw e-mail automatisch wordt doorgestuurd naar ons nieuwe e-mailadres. Fijn als u in het vervolg van dat nieuwe e-mailadres gebruikmaakt.

Bedankt!

24/7 uw huurzaken regelen

Wilt u uw rekeningnummer wijzigen, een betaalafspraak maken, de huur opzeggen of een reparatie melden, maar is het al na kantoortijd? Via uw account MijnGroenWest of MijnProvides regelt u 24/7 uw huurzaken. Vrijwel alles waarvoor u kunt bellen, kunt u ook online regelen. Dat is wel zo makkelijk!

Bij GroenWest kunt u meteen een afspraak voor bijvoorbeeld een reparatie inplannen. Nog geen account? Log in op de website van GroenWest met uw postcode en huisnummer. Maak vervolgens een account aan door zelf een wachtwoord in te voeren en u eenmalig aan te melden.

Bij Provides kunt u via info@provides.nl een account aanvragen. U krijgt dan per mail uw naam en wachtwoord toegestuurd waarmee u zich kunt registreren op ‘Mijn Provides’. Uiteraard kan een ander uw gegevens niet zien.

U bent natuurlijk niet verplicht om uw online account te gebruiken. Vindt u bellen prettiger of heeft u een vraag die een persoonlijk antwoord nodig heeft? Bel ons dan via 088 012 9000 (GroenWest) of 030 686 0500 (Provides). Of mail naar info@groenwest.nl of info@provides.nl.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Wilt u het online Bewonersblad makkelijk via de e-mail ontvangen? Net als ander nieuws, zoals uitleg over nieuwe huurregels en nieuwbouwnieuws? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief.

Bezoek de website om u te abonneren. U kunt zich altijd weer uitschrijven als u de e-mails niet meer wilt ontvangen.

Was dit interessant? Deel het!