Zonnepanelen programma

Wekt u al groene stroom op?

U bespaart er geld mee én draagt een steentje bij aan een beter milieu. Niet zo gek dus dat veel huurders van GroenWest en Provides al zonnepanelen hebben. En voor wie ze nog niet heeft: we gaan nog een tijdje door met het plaatsen ervan.

Bij GroenWest zijn na vier jaar al bij ruim 3000 huishoudens zonnepanelen geplaatst; bij Provides na een jaar zo’n 300. Huurders zijn er heel enthousiast over. Het is fijn om minder energiekosten te betalen en zonne-energie is beter voor het milieu dan fossiele brandstoffen. Provides en GroenWest betalen de plaatsing en het onderhoud van de zonne- panelen. Zodra de panelen hun werk gaan doen, betaalt u als huurder servicekosten. Dat bedrag is veel lager dan het uitgespaarde bedrag aan energiekosten. U bent dus altijd in het voordeel.

Voorstel voor uw zonnepanelen

Komt uw woning in aanmerking voor zonnepanelen, dan worden ze in de komende jaren ook bij u geplaatst. Wordt er binnenkort groot onderhoud aan uw huis uitgevoerd, dan worden de zonnepanelen op dat moment aangeboden. Zo niet, dan wordt uw woning in de normale planning meegenomen. U hoeft hier zelf geen contact over op te nemen, u wordt vanzelf benaderd.

Was dit interessant? Deel het!