GroenWest

+

Provides

=

U heeft er vast al over gehoord of gelezen: GroenWest en Provides zijn sinds 1 januari samen gegaan. Vanaf komend najaar gaat u dat ook merken, dan heten we Cazas Wonen.

Cazas Wonen wordt een nieuwe, frisse organisatie. We brengen het beste van beide corporaties samen en willen dicht bij de bewoners staan. Samen staan we sterker. Als grotere partij kunnen we de huren betaalbaar houden, meer woningen bouwen en u nóg beter van dienst zijn. Er komt veel kijken bij het samengaan van beide corporaties. Natuurlijk doen we er hard ons best voor om u als huurder er zo min mogelijk van te laten merken. Wel gaat u het zien aan ons nieuwe briefpapier, aan onze auto’s, aan het gevelbord op onze kantoren en aan de overgang naar een ander e-mailadres.

Zorgvuldige overgang computersystemen

In september gaan we in ongeveer twee weken tijd de systemen van GroenWest en Provides samenvoegen. Zo komen de gegevens van al onze huurders in één nieuw systeem terecht. Dat willen we graag zorgvuldig doen en dat kost even tijd. In deze periode kunnen we niet in onze computersystemen.

In de periode dat we niet in onze computersystemen kunnen, kunnen we bijvoorbeeld geen woningen adverteren of huurcontracten aanmaken. Weet u al dat u uw huur wilt opzeggen, doe dat dan het liefst twee maanden van tevoren. Hiervoor krijgt u bovendien een verhuisvergoeding van € 75,-. Dat is mooi meegenomen!

Geen verrassingen

Een aantal dingen kunnen wél in de overgangsperiode in september, zoals voorcontroles inplannen. Binnenkort sturen we u hier duidelijke informatie over, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Hierin leest u ook hoe u de automatische incasso voor uw huur aanpast. Zo verloopt de overgangsperiode naar Cazas Wonen voor u zonder verrassingen.

Was dit interessant? Deel het!